StralendMooilogo

Claim jouw profiel

Onze website verwijst jaarlijks ruim 500.000 consumenten naar een regionale salon en is een onderdeel van onze landelijke campagne StralendMooi!.

Heb je op onze website een basis vermelding en wil je dit profiel claimen om het profiel zelf beheren? Vul dan het onderstaande formulier in met jouw gegevens en wij koppelen na controle deze met jouw profiel. 

Van bezoekers naar nieuwe klanten
Een basis vermelding geeft slechts summiere informatie en géén contactgegevens weer, klanten kunnen dus niet direct contact met je opnemen. Met een premium vermelding worden alle contactgegevens weergegeven en wordt jouw salon vermeld op de kaart en aangemerkt als 'aanbevolen' (hogere en opvallende positie).

>> uit onderzoek blijkt; 96% van onze bezoekers kiezen salons met een aanbevolen (premium) vermelding.Je krijgt van ons een e-mail wanneer de koppeling is voltooid. In deze bevestigingsmail ontvang je tevens jouw wachtwoord, deze kun je later zelf veranderen.

Met stralend mooie groet,
BeautyAlliance Nederland

Deska de Vries
marketing assistent

 PS Kijk ook eens op onze website over onze landelijk campagne BeautyBon, dit is een zeer interessante manier om meer (nieuwe) klanten te krijgen.

De schoonheidsspecialist,

maakt het verschil!

Salonvermelding?

Schoonheidssalon.nl verwijst jaarlijks ruim 350.000 consumenten naar een regionale schoonheidssalon. Staat jouw salon niet vermeld of wil je een uitgebreidere vermelding op deze website?

Lees meer