StralendMooilogo

Vind een salon

Microdermabrasie

microdermabrasie

Microdermabrasie is een mechanische peeling, waarbij met behulp van microkristallen de bovenste, dode huidcellen van de huid worden verwijderd. Een microdermabrasie behandeling zal de huidconditie aanzienlijk verbeteren, huidproblemen worden effectief en met verbluffende resultaten behandeld. Benieuwd wat microdermabrasie voor jouw huid kan doen? 

 

Wat is microdermabrasie?

Microdermabrasie is een mechanische peeling, waarbij met behulp van microkristallen de bovenste, dode huidcellen van de huid worden verwijderd. Met mechanisch wordt bedoeld dat de peeling met een apparaat wordt uitgevoerd. 

In de behandeling worden ultrafijne micro kristallen op de huid geblazen en tegelijkertijd wordt de huid door middel van een vacuümstand lichtelijk opgezogen. Door de samenwerking van deze twee functies zorgt het apparaat en de kundigheid van de schoonheidsspecialiste ervoor dat de huid er beter uit gaat zien.

Het effect van een microdermabrasiebehandeling 

Zodra de kristallen in aanraking komen met de huid verwijderen ze zachtjes de bovenste huidlaag, welke bestaat uit oude en dode huidcellen. De huid die daaronder tevoorschijn komt is zacht, glad en stralend en in staat om optimaal de actieve werkstoffen op te nemen uit crèmes.

De vacuümkracht zorgt daarnaast voor het stimuleren van de collageen aanmaak. Collageen zorgt ervoor dat de huid steviger wordt en de rimpeltjes van binnenuit worden opgevuld. Een microdermabrasie behandeling is veel intensiever dan een gewone gezichtspeeling en vele malen veiliger dan een chemische- en/of kruidenpeeling.

Voor ieder huidtype de perfecte behandeling!

Alle huidsoorten en huidtypen zijn te behandelen. Microdermabrasie kan worden toegepast bij diverse huidcondities en behaalt prachtige resultaten bij o.a: een droge huid, rijpere huid, fijne lijntjes en rimpeltjes, vette huid, vergrote en/of verstopte poriën, vale en/of doffe huid, rokershuid, zonbeschadigde huid, acne littekens en pigmentvlekken.

Volg een kuur voor het beste resultaat

Direct na de behandeling zie je al verbetering in de structuur en het voorkomen van je huid. Voor een optimaal resultaat wordt echter aangeraden de behandeling in kuurverband (1x in de 7 tot 14 dagen) te volgen. Afhankelijk van je huidtype en het te bereiken doel wordt het aantal behandelingen vastgesteld. Over het algemeen ziet de huid er na drie behandelingen al een stuk zachter, gladder en gezonder uit.

De echte grote veranderingen zoals fijne lijntjes, rimpeltjes en littekens worden pas na zes tot tien behandelingen zichtbaar en is afhankelijk van het regeneratie vermogen van je huid, je leeftijd en van de manier waarop je je huid thuis dagelijks verzorgt.

De juiste thuisverzorging

Thuisverzorging is een must in combinatie met een microdermabrasie behandeling. De microdermabrasie zorgt ervoor dat de huid nieuw collageen aan wil gaan maken, maar dit zal alleen gebeuren wanneer de huid de juiste voedingsstoffen tot zich krijgt.

Zonder deze belangrijke voedingstoffen raakt onze huid als het ware uitgeput en wordt deze alleen maar slechter. Laat je, voor je een microdermabrasie behandeling of kuur in gaat, goed adviseren met betrekking tot de producten door je schoonheidsspecialiste. Zo wordt je kuur een gegarandeerd succes.

De schoonheidsspecialist,

maakt het verschil!