StralendMooilogo

Vind een salon

Wat is mesotherapie?

mesotherapie

Wanneer de huid ouder wordt neemt de aanmaak van collageen en elastine af. De huid wordt dunner en de doorbloeding wordt minder. Hierdoor ontstaat er een verlies aan stevigheid en blijven er rimpeltjes en fijne lijntjes achter. 

Natuurlijk kunnen wij dit op verschillende manieren voorkomen; bijvoorbeeld met peelings, crèmes, maskers, microdermabrasie of plastische ingrepen. Een plastische ingreep kan echter vrij heftig zijn en is niet altijd nodig. De schoonheidsspecialist kan door middel van de huidige innnovaties op het gebied van dermatologie en medisch cosmetische oplossingen, veel huidproblemen voorkomen en behandelen. 

Wat is meso-therapie?

De schoonheidsspecialist perforeert met miniscuul kleine naaldjes de huid, dit is pijnloos. Doordat er kleine gaatjes in de huid ontstaan kunnen werkstoffen beter worden opgenomen. De werkstoffen komen in de diepere huidlagen, precies op de plaats waar nieuwe cellen aangemaakt worden. Hierdoor hebben de werkstoffen de meest actieve werking.

Hoe gaat een mesobehandeling is z’n werk?

De behandeling begint met een AHA-peeling, deze fruitzuur peeling zorgt ervoor de het teveel aan dode huidcellen wordt verwijderd, zodat de kleine naaldjes gemakkelijk in de huid kunnen komen. Na de voorbehandeling begint het echte werk. De schoonheidsspecialist zal naar aanleiding van de huidanalyse een passende behandeling kiezen. Het meso apparaat maakt 18 kleine, pijnloze perforaties en brengt zo de actieve werkstof in de huid. Dit zorgt ervoor dat de aanmaak van elastine en collageen wordt gestimuleerd. 

 

De schoonheidsspecialist,

maakt het verschil!