StralendMooilogo

Vind een salon

Schoonheidsbon

Schoonheidsbon voor de schoonheidssalon

Je kent het vast wel; een familielid of vriend(in) is jarig en je hebt een black-out. Geen idee wat je diegene cadeau geeft en met de welbekende envelop of tegoedbon ben je nu ook weleens klaar (en de ontvanger waarschijnlijk ook). Hoe kun je nog origineel zijn, opvallen met je cadeau en iemand écht blij maken?

Schoonheidsbon, maar dan anders!

Misschien ben je al bekend met de schoonheidsbon; een leuk kaartje of printje, die de ontvanger inwisselt bij een schoonheidssalon en daarmee een schoonheidsbehandeling ontvangt. Superleuk om te geven en krijgen natuurlijk, tenslotte zijn we allemaal druk en nemen we te weinig tijd om te ontspannen. Maar ziet zo een kaartje er nu écht leuk uit, zal jouw dierbare hiervan onder de indruk zijn? Dat is nog maar net de vraag..
De verpakking is waarschijnlijk net zo belangrijk als het cadeau zelf. Wil je verzekerd zijn van succes? Dan is de Beautybon een goede optie!

Beautybon – Een schoonheidsbehandeling die prachtig is verpakt

De Beautybon is vergelijkbaar met de schoonheidsbon, maar dan beter! De Beautybon wordt geleverd in een mooie Beautybox, hierdoor hoef je zelf niet meer te priegelen met inpakpapier en weet je zeker dat jouw cadeau er prachtig uitziet.

Laat jouw waardering blijken!

Je bent zo trots, verliefd of blij met iemand. Of je wilt iemand een hart onder de riem steken of gewoon feliciteren. Met de Beautybon geef je een mooie boodschap cadeau. In de Beautybox zit niet alleen de bon waarmee de ontvanger een schoonheidsbehandeling krijgt, maar ook een speciaal kaartje, waar jij jouw persoonlijke boodschap op schrijft!

Je hebt je cadeau gegeven, en dan..

Bij een schoonheidsbon is het altijd nog maar de vraag waar de ontvanger deze inwisselt. Met de Beautybon is dit verleden tijd! Met 800 deelnemende schoonheidssalons, is er altijd wel een salon in de buurt.

Beautybon – gemakkelijk om te bestellen, gemakkelijk om te geven

Wanneer je de Beautybon voor 16.00 besteld, wordt deze de volgende dag geleverd! Handig voor als onverwachts een cadeautje moet geven, of wanneer je per ongeluk een verjaardag bent vergeten ;) Om het nog makkelijker te maken, kun je de Beautybon ook rechtsreeks naar de ontvanger laten sturen! Verzending is gratis.

De schoonheidsspecialist,

maakt het verschil!