StralendMooilogo

Vind een salon

Schoonheidsbehandeling

schoonheidsbehandeling1

Voor een schoonheidsbehandeling ga je naar de schoonheidsspecialiste. Dit werd vroeger vaak geassocieerd met verwennerij en luxe, maar tegenwoordiger is een bezoek aan de specialist ook bedoeld om huidproblemen te verminderen en huidveroudering te voorkomen.

Schoonheidsbehandeling

Ook schoonheidsspecialisten zitten niet stil in een tijd waarin alle ontwikkelingen elkaar zo snel opvolgen. De schoonheidssalon én de specialist zijn voorzien van de allernieuwste kennis en apparatuur, om nog betere resultaten te kunnen behalen met schoonheidsbehandelingen.

Je kunt om verschillende redenen naar de schoonheidsspecialist gaan, maar zoals al eerder besproken, de afgelopen jaren is er een verschuiving geweest van de 'verwen' behandelingen, naar de echte 'huidverbeterende' behandelingen. De schoonheidsspecialist behaalt steeds betere resultaten wanneer het om huidproblemen gaat. Specifieke huidproblemen zoals acne, couperose, pigmentvlekken en rimpels/slapper wordende huid kunnen met verbluffende resultaten behandeld worden. 

 

De schoonheidsspecialist,

maakt het verschil!