StralendMooilogo

Vind een salon

Huidverbetering

huidverbetering3

Het grote verschil tussen huidverzorging en huidverbetering is dat huidverbetering een stapje verder gaat. Door middel van huidverbeterende behandelingen- en producten worden er nieuwe cellen aangemaakt in de levende laag van de huid. De huid krijgt hierdoor een nieuwe structuur en komt in optimale conditie. 

Huidverbeterende producten

De werkstoffen in huidverbeterende producten kunnen dieper in de huid doordringen en stimuleren op deze manier de cellen in de basaalcellenlaag. De levende huidlaag wordt dikker en gezonder. Rimpels worden van binnenuit opgevuld en specifieke huidproblemen worden aangepakt. De werkzame stoffen in huidverbeterende producten zijn vele malen hoger dan in normale verzorgingsproducten.

Huidverbeterende behandelingen

Het behandelen van specifieke huidproblemen is alleen mogelijk door middel van huidverbeterende behandelingen. De specialistische behandelingen zijn erop gericht de huid te herstellen. Zo kunnen bijvoorbeeld pigmentatiestoornissen, acne, couperose, grove poriën en littekens worden behandeld. De effecten van de huidverbeterende behandelingen zijn vaak verbluffend. Voor het beste resultaat dienen deze behandelingen eens in de zes weken gedaan te worden.

Wil jij jouw huid verbeteren?

Om daadwerkelijk huidverbetering te kunnen realiseren is het zeer belangrijk om de juiste producten te gebruiken die passen bij jouw huid. De schoonheidsspecialist kan jou hierover informeren. Hij of zij zal eerst een huidanalyse uitvoeren en vervolgens een behandelplan samenstellen. Door de combinatie van salonbehandelingen en de juiste producten voor thuisgebruik, zal jouw huid aanzienlijk verbeteren.

Hoe gebruik ik de producten?

Belangrijk is om altijd de huid goed te reinigen. Zowel in de ochtend, als in de avond. Je kunt dit doen door een milk en een lotion en vervolgens goede huidverbeterende dag- en nachtcrème. Gebruik een oogcrème en hals en decolleté crème, hier is de huid vele malen dunner en heeft dus andere behoeften.

Gebruik minimaal 1 keer per week een gezichtspeeling en een huidverbeterend masker. Optioneel kun je dit nog aanvullen met speciale serums en ampullen.

 

De schoonheidsspecialist,

maakt het verschil!