StralendMooilogo

Vind een salon

Huidbehandeling

huidbehandeling1

De huid is ons grootste orgaan en wordt nog regelmatig over het hoofd gezien in de dagelijkse verzorging. Onze huid is ons visitekaartje en is de spiegel van onze gezondheid en welbevinden, en verdient daarom zeker de aandacht! 

Huidbehandeling voor een gezonde en stralende huid 

Door omgevingsfactoren, stress, niet de juiste verzorging of slechte leefgewoonten, kan de huid aanzienlijk verslechteren. De huid wordt dof en grauw, rimpeltjes worden zichtbaar en de huid krijgt te maken met verschillende huidproblemen. De juiste verzorging met regelmatig bezoek aan de schoonheidssalon, kan hier verandering in brengen. 

Huidverbetering 

De schoonheidsspecialist kan precies zien wat de huid nodig heeft, hier zal hij of zij de behandelingen en de producten voor thuisgebruik op aanpassen. In de salon zijn er veel verschillende huidverbeterende behandelingen, die uiteenlopende huidproblemen kunnen oplossen. 

Huidbehandelingen voor het verbeteren van:

  • Verslapping van de huid.
  • Pigmentvlekken.
  • Acne.
  • Rosacea & Couperose.
  • Rimpels en lijntjes.

Huidverbetering op een natuurlijke manier

In de schoonheidssalon zal er op een natuurlijke manier worden gewerkt aan het verkrijgen van een gezonden en mooie huid, zonder spuiten of operaties. De schoonheidsspecialist zal jouw huid frisser maken en verstevigen, of acne en pigmentvlekken laten vervagen en verdwijnen. 

 

De schoonheidsspecialist,

maakt het verschil!