StralendMooilogo

Vind een salon

Huidanalyse

huidanalyse1

Een wetenschappelijk onderbouwde huidanalyse is de basis voor een resultaatgericht huidadvies en behandeling. En daarmee een belangrijke voorwaarde voor het behalen van een stralend mooi resultaat. Een huidanalyse apparaat speelt hier een belangrijke rol in.

Huidanalyse

Door middel van een huidanalyse kan de schoonheidsspecialist in kaart brengen hoe het is gesteld met de conditie van de huid. In de schoonheidssalon kan er op twee manieren een analyse gedaan worden, namelijk met het blote oog of met een huidanalyse apparaat. De schoonheidsspecialist heeft genoeg kennis van de huid om deze te kunnen analyseren en daarop een passend advies te geven. Toch is het aan te raden om de huidanalyse te verrichten door middel van apparatuur.

Huisanalyse apparatuur is speciaal ontwikkeld om verschillende factoren in de huid te kunnen meten. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om het vet- en vochtgehalte te meten, de pH-waarde van de huid vast te stellen, en is het mogelijk om de erytheem- en pigmentatiewaarden te meten. Afhankelijk van het apparaat dat de schoonheidsspecialist gebruikt, kunnen er dus verschillende factoren worden vast gesteld.

Waarom een huidanalyse?

Om het beste resultaat te kunnen behalen, is het belangrijk om de salonbehandelingen te combineren met de juiste thuisverzorging. Ieder mens heeft een andere huid met andere behoeften. Door middel van de huidanalyse kan precies worden bepaald wat jouw huid nodig heeft. Daarnaast wordt het op deze manier mogelijk gemaakt om te zien hoe de huid zich verbeterd bij ieder bezoek aan de schoonheidssalon, of waar juist nog punten van aandacht liggen.

Behandelplan voor een gezonde & stralende huid

Met de resultaten uit de analyse wordt een behandelplan opgesteld, waar precies in staat welke behandelingen nodig zijn om huidverbetering te kunnen verwezenlijken en welke thuisproducten dit proces verder zullen ondersteunen, voor maximaal resultaat.

De schoonheidsspecialist,

maakt het verschil!