StralendMooilogo

Vind een salon

Stralend mooie huid!

stralendmooiehuid

Een mooie huid heeft grotendeels te maken met hoe je leeft. Niet alleen wat je eet en drinkt, maar ook de verzorging van de huid is belangrijk. Je kunt dus grotendeels zelf bepalen hoe jouw huid eruit ziet. Een bezoek aan de schoonheidsspecialist kan hieraan bijdragen. 

BeautyPlan - het 4 stappenplan -

Het verkrijgen van een Stralend Mooie huid is een optelsom van vele factoren. Met enkel een reiniging of crème ben je er nog niet. Het geheim van een Stralend Mooi eindresultaat bestaat uit 4 stappen. De schoonheidsspecialist weet er alles van en helpt je graag op weg.

1. Huidanalyse

Iedere huid is anders en reageert daarmee ook anders op behandelingen en producten. De belangrijkste eerste stap is om een zorgvuldige huidanalyse te doen. Vanuit deze analyse wordt onderzocht welke eigenschappen jouw huid heeft.

2. Huidadvies

Enkel door een zorgvuldige huidanalyse kan een aansluitend huidavies worden gegeven. De eigenschappen van jouw huid bepalen welke behandeling en producten het beste resultaat geven. De schoonheidsspecialist maakt het verschil!

3. Behandelplan

Om jouw huid te laten wennen aan de intensief werkende ingrediënten wordt er een behandelplan opgesteld door de schoonheidsspecialist. Op deze manier ontstaat er een zorgvuldige opbouw, waardoor de huid gestimuleerd wordt en dit zal zorgen voor het beste eindresultaat.

4. Verzorging

Het gebruik van producten die goed aansluiten op jouw huid en de behandeling is van groot belang. De professionele producten gebruikt door de schoonheidsspecialist kun je ook gebruiken voor thuisgebruik. Zo borgt je maximaal resultaat.

De schoonheidsspecialist,

maakt het verschil!