StralendMooilogo

Vind een salon

Beautybon

beautybon

Beautybon voor de schoonheidssalon

Kerstmis, Valentijnsdag, verjaardagen, Moederdag, Vaderdag, een geboorte en afgestudeerd. Allemaal speciale feestdagen, die vragen om een speciaal cadeau! En wat is er nu fijner dan even heerlijk te ontspannen en weer naar huis gaan met een stralend mooie huid?

Beautybon – hét cadeau om in te wisselen bij de professionele schoonheidssalon

Met de Beautybon geef je een schoonheidsbehandeling cadeau bij een aangesloten schoonheidssalon. Met 800 deelnemende schoonheidssalons is er altijd één in de buurt. Je vindt eenvoudig een schoonheidssalon in jouw buurt of in de buurt van de ontvanger, door te zoeken op www.beautybon.nl/beautysalon.

Origineel cadeau

De Beautybon is prachtig verpakt in de BeautyBox. Zo hoef jij je cadeau niet zelf in te pakken en weet je zeker dat je indruk maakt. De ontvanger een persoonlijke boodschap meesturen? Dat kan! Gebruik hiervoor de speciale kaart die mee wordt geleverd.

Geen gedoe en altijd op tijd!

Oeps.. ben je vergeten een cadeautje te kopen? Geen probleem! Wanneer je de Beautybon voor 16.00 besteld, heb je deze de volgende dag in huis. Je kunt de Beautybon ook rechtstreeks naar de ontvanger laten versturen, jouw persoonlijke boodschap wordt dan voor jou geschreven. Verzending is gratis; geen gedoe en je cadeau is altijd op tijd!

Schoonheidsbehandeling alleen voor vrouwen?

Een schoonheidsbehandeling is zeker niet alleen voor vrouwen! Steeds meer mannen gaan naar de schoonheidssalon. Gelukkig maar; ook een man ziet er een stuk beter uit met een gezonde huid ;) Wil jij je vader, broertje of vent verrassen met een schoonheidsbehandeling? De Beautybon is erin zowel een dames als heren versie.

Beautybon – geschikt voor iedere speciale dag

De Beautybon verzekert jou van een passend cadeau, ongeacht welke feestdag het is. Wil je iemand een hart onder de riem steken in een moeilijke periode? Ook hiervoor is de Beautybon een goed cadeau. Door jouw troostende of opbeurende boodschap én de schoonheidsbehandeling, zal de ontvanger zich geliefd voelen.

De schoonheidsspecialist,

maakt het verschil!