StralendMooilogo

Vind een salon

Aftersun

Gebruik aftersun voor een zachte en mooie huid na het zonnen en geef je huid de verzorging die het nodig heeft!

Beautybon

beautybon

Beautybon voor de schoonheidssalon

Kerstmis, Valentijnsdag, verjaardagen, Moederdag, Vaderdag, een geboorte en afgestudeerd. Allemaal speciale feestdagen, die vragen om een speciaal cadeau! En wat is er nu fijner dan even heerlijk te ontspannen en weer naar huis gaan met een stralend mooie huid?

Help! Pigmentvlekken!

Pigmentvlekken

Pigment is een kleurstof (melanine) die wordt aangemaakt door de pigmentcellen in ons lichaam. Bij blootstelling aan zonlicht maakt het lichaam meer pigment aan om zich te beschermen tegen UV straling. Daarnaast spelen erfelijkheid en hormonen een rol bij de vorming van pigmentvlekken. Lees hier wat je kunt doen om pigmentvlekken te voorkomen en te verminderen.

Huidbehandeling

huidbehandeling1

De huid is ons grootste orgaan en wordt nog regelmatig over het hoofd gezien in de dagelijkse verzorging. Onze huid is ons visitekaartje en is de spiegel van onze gezondheid en welbevinden, en verdient daarom zeker de aandacht! 

Huidveroudering - tips -

Huidveroudering tips

We ontkomen er niet aan: vanaf het 25e levensjaar begint de huid tekenen van huidveroudering te laten zien. Dit komt doordat de productie van elastine- en collageenvezels minder wordt, met als gevolg dat fijne lijntjes, rimpels en een verlies aan contouren in het gezicht, zichtbaar worden. Lees hier wat jij kunt doen tegen huidveroudering!

 

Microdermabrasie

microdermabrasie

Microdermabrasie is een mechanische peeling, waarbij met behulp van microkristallen de bovenste, dode huidcellen van de huid worden verwijderd. Een microdermabrasie behandeling zal de huidconditie aanzienlijk verbeteren, huidproblemen worden effectief en met verbluffende resultaten behandeld. Benieuwd wat microdermabrasie voor jouw huid kan doen? 

 

Psoriasis

psoriasis1

Psoriasis is een veel voorkomende, chronische huidziekte. Ongeveer 1 op de 50 mensen heeft hier last van. Psoriasis zorgt voor veel ongemakken zoals rode plekjes, huidschilfers, jeuk en kan erg pijnlijk zijn. 

Rosacea

rosacea

Rosacea wordt vaak couperose genoemd, toch zijn het twee verschillende dingen. Couperose is namelijk alleen het zichtbaar worden van verwijde adertjes (haarvaatjes), terwijl rosacea echt een huidaandoening is. Deze huidaandoening zie je vooral bij mensen van middelbare leeftijd. Rocasea kan met de juiste behandeling worden verminderd. 

Schoonheidsbon

Schoonheidsbon voor de schoonheidssalon

Je kent het vast wel; een familielid of vriend(in) is jarig en je hebt een black-out. Geen idee wat je diegene cadeau geeft en met de welbekende envelop of tegoedbon ben je nu ook weleens klaar (en de ontvanger waarschijnlijk ook). Hoe kun je nog origineel zijn, opvallen met je cadeau en iemand écht blij maken?

Stralend mooie huid!

stralendmooiehuid

Een mooie huid heeft grotendeels te maken met hoe je leeft. Niet alleen wat je eet en drinkt, maar ook de verzorging van de huid is belangrijk. Je kunt dus grotendeels zelf bepalen hoe jouw huid eruit ziet. Een bezoek aan de schoonheidsspecialist kan hieraan bijdragen. 

Vochtarme huid

huidtypen

Bijna elke huid heeft vochttekort. Dit heeft meerdere oorzaken, onder andere centrale verwarming en airco. Een van de belangrijkste oorzaken is de afname van ons huideigen hyaluron. Deze werkstof komt van nature in onze huid voor en neemt na het 25e levensjaar af.

Zachte handen

 

Zorg goed voor je handen, het zijn één van de eerste dingen die mensen aan je zien! 

Alles over cosmetica

cosmetica

Jaarlijks smeren we met z’n allen in Nederland voor een kleine vijfhonderd miljoen euro op onze huid! Binnen de cosmeticabranche vormt de 'huid' de grootste deelmarkt. Maar wat is nu waar- en niet waar als het gaat om huidverzorgingsproducten?

Behandeling van acne

Acne vrouw

De huid bevat kliertjes die talg (een vettige beschermende stof) aanmaken. Als de kliertjes verstopt of ontstoken raken, ontstaan er puistjes. Dit noemen we acne. Het is een onschuldige huidaandoening, die wel behoorlijk lastig en vervelend kan zijn. Lees hier alles wat je moet weten over acne!

Gezichtspeelings

peelings

De bovenste laag van onze huid bestaat uit dode huidcellen. Deze cellen zitten daar niet zonder reden: ze beschermen onze huid tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Denk hierbij bijvoorbeeld aan bacteriën en UV-straling. Wanneer het teveel aan dode huidcellen niet verwijderd wordt, gaat de huid er dof en vaal uitzien. Een peeling biedt de uitkomst!

Huidanalyse

huidanalyse1

Een wetenschappelijk onderbouwde huidanalyse is de basis voor een resultaatgericht huidadvies en behandeling. En daarmee een belangrijke voorwaarde voor het behalen van een stralend mooi resultaat. Een huidanalyse apparaat speelt hier een belangrijke rol in.

Huidverbetering

huidverbetering3

Het grote verschil tussen huidverzorging en huidverbetering is dat huidverbetering een stapje verder gaat. Door middel van huidverbeterende behandelingen- en producten worden er nieuwe cellen aangemaakt in de levende laag van de huid. De huid krijgt hierdoor een nieuwe structuur en komt in optimale conditie. 

Huidverzorging

huidverzorging algemeen

Onze huid is ons grootste orgaan. De totale oppervlakte van de huid van een volwassene is gemiddeld 1,7 m2 en weegt ongeveer 15 tot 20 kilo! Onze huid beschermt ons tegen schadelijke invloeden van buitenaf zoals ziektekiemen, bacteriën, vrije radicalen en bijvoorbeeld de zon. Deze factoren brengen onze huid (als wij deze niet beschermen) veel schade toe.

Micro needling

micro needling

Op een natuurlijke manier jouw huidconditie aanzienlijk verbeteren? Dan is micro needling iets voor jou! Bij micro neelding wordt de huid door middel van miniscule naaldjes op een effectieve manier in de diepte vernieuwd, zonder de opperhuid te beschadigen. Een breed scala aan huidproblemen is hierdoor te behandelen.

Normale huid

huidtypen

Een normale huid voelt zacht aan, glimt niet, heeft kleine poriën en is soepel. Ook de normale huid heeft de juiste verzorging nodig om gezond en mooi te blijven. Heb jij een normale huid en wil je deze gezond houden? Lees dan deze blog! 

Schoonheidsbehandeling

schoonheidsbehandeling1

Voor een schoonheidsbehandeling ga je naar de schoonheidsspecialiste. Dit werd vroeger vaak geassocieerd met verwennerij en luxe, maar tegenwoordiger is een bezoek aan de specialist ook bedoeld om huidproblemen te verminderen en huidveroudering te voorkomen.

Vette huid

huidtypen

Een vette huid is vaak onzuiver en heeft een storende glans. Dit komt door een overproductie van de talgklieren. Vaak wordt bij een vette huid gelijk aan een acne of een onzuivere huid gedacht, maar dit hoeft helemaal niet het geval te zijn. Een vette huid is een huid die van nature meer talg heeft.

Wat is mesotherapie?

mesotherapie

Wanneer de huid ouder wordt neemt de aanmaak van collageen en elastine af. De huid wordt dunner en de doorbloeding wordt minder. Hierdoor ontstaat er een verlies aan stevigheid en blijven er rimpeltjes en fijne lijntjes achter. 

De schoonheidsspecialist,

maakt het verschil!